OFFICIAL LFC SUPPORTERS CLUB FINLAND / OLSC FINLAND
”Yhdistyksen tarkoituksena on tukea aatteellisesti englantilaisen Liverpool FC – jalkapallojoukkueen toimintaa sekä edistää kyseisen joukkueen kannatusaatteen leviämistä Suomessa.”

Suositellut baarit seurata Liverpool FC:n otteluita löydät yhdistyksen jäsenapplikaatiosta

https://norwegianwood.goodbarber.app/

Järjestö harjoittaa hyväntekeväisyyttä ja kohteinamme ovat olleet muun muassa Hillsborough Family Supporters Group sekä Carra the23 Foundation.

Yhdistyksen toimintaan kuuluu osoitteessa www.olscfinland.com olevan keskustelupalstan ylläpitäminen, jossa käydään seuraan ja hiukan muuhunkin liittyvää keskustelua. Julkaisemme myös suomenkielistä emäseurasta riippumatonta fanzinea NORWEGIAN WOODia. Lehti ilmestyy kolme kertaa kauden aikana.

Facebookista löydät meidät OLSC Finland -ryhmänä.

Kauden aikana järjestetään kaksi kannattajatapaamista sekä vuosikokouksen. Helsingissä syksyllä pidettävässä sääntömääräisessä kokouksessa valitaan aina kuluvan kauden hallitus ja päätetään seuraavan kauden jäsenmaksu, jolla järjestön toimintaa pyöritetään.
Kuluvan kauden jäsenmaksu on 29€ sekä perhejäsenyys (samassa taloudessa asuva) 10€.
Syys- ja Kevättapaamiset järjestetään Helsingin ulkopuolella.

LFC otteluliput

Syksystä 2008 yhdistys on ollut virallinen LIVERPOOL SUPPORTERS BRANCH (Official Liverpool FC Supporters Branch Finland), jolla on oikeus anoa lippuja LFC:n Valioliigan kotipeleihin. Lipunhaku on kaksi kertaa vuodessa; heinäkuussa ja marraskuussa (ennen seuran virallista lipunmyyntiä). Lipunhaku aukeaa sen jälkeen kun Liverpool FC on ilmoittanut yhdistykselle ottelut joihin lippuja on myönnetty. Lippukiintiömme on tarkoitettu yhdistyksen jäsenten käytettäväksi.

Huom! Otteluihin Everton, ManUtd, Arsenal, ManCity, Chelsea, Tottenham, ja kauden viimenen kotiottelu yhdistyksellä on käytössä yhdistyspisteet joita kerrytetään liittymisvuodesta eteenpäin. Eli näihin seitsemään otteluun on vaikeampi saada lippuja kuin muihin otteluihin.

Lipunhaku löytyy yhdistyksen jäsenapplikaation https://norwegianwood.goodbarber.app/  jäsensivuilta

Hallituksen jäsenet

PuheenjohtajaIiro Romo / theiiro80chairman[at]olscfinland.com
VarapuheenjohtajaKristian Blomberg / finnkoptreasurer[at]olscfinland.com
SihteeriJani Arponen / jarponensecretary[at]olscfinland.com

Yleiset tiedustelut

info[at]olscfinland.com

Websivuston tiedustelut

webadmin[at]olscfinland.com